Våra tjänster

Utforska vårt breda utbud av tjänster inom snickeri, måleri och grävning. Vi levererar kvalitetsarbete och skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov.

Snickeriarbeten

Vi utför alla typer av snickeriarbeten och byggprojekt, såsom renoveringar, takbyten, altanbyggen, trapprenoveringar, köksrenoveringar med mera. Våra snickare har svenska yrkesbevis och gedigen erfarenhet inom branschen.

Måleritjänster

Vi är specialiserade på att tillhandahålla omfattande måleritjänster för olika behov. Våra erfarna målare är skickliga inom alla typer av måleriarbeten, vilket inkluderar spackling, målning, oljning och fasadmålning. Vi använder högkvalitativa material och moderna tekniker för att uppnå hållbara och tilltalande resultat hos våra kunder.

Grävtjänster

Vi utför dränering, kabelgrävning, borttagning av häckar, installation av vatten- och avloppssystem, pooler, parkeringsytor, grus- och asfaltarbete samt grävning inomhus och i ladugårdar. Vi har även möjlighet att utföra betongdemolering både inomhus och utomhus. Vi kan även erbjuda slyröjning med hjälp av minigrävare och tillhandahålla bortforsling av bråte, jord, grus med mera.

Uthyrning av byggställningar

Vi erbjuder godkänd uthyrning av byggställningar! Ställningen kan anpassas på olika sätt för att möta kundens specifika behov och önskemål. Vi kan också erbjuda genomgång och hjälp med uppsättning, samt transport och bortforsling av ställningen. Kontakta oss för en individuell offert för ditt projekt.

Snöröjning

Vi erbjuder snöröjningstjänster till både företag och privatkunder. Vi har egna maskiner och kan även hyras in för att utföra snöröjning åt andra. Vi erbjuder både snöröjning med maskiner och manuell snöskottning med välutbildad personal.

Scroll to top